Cena za kg mięsa spadła już o złotówkę, straty wizerunkowe polskiej wołowiny są nie do oszacowania. Historia bulwersujących praktyk ubojni koło Ostrowi Mazowieckiej odbija się echem w całej Europie. Kolejne kraje podkreślają - nie mamy już zaufania do mięsa znad Wisły.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
k
konsument PL
ja nie kupuję polskiej kiełbasy, lekarz odradził, ze względu na mój układ trawienny, kupuję tylko świeży schab wieprzowy z rozbioru w dobrym dużym sklepie z połówek przywiezionych z lokalnej ubojni. Przestałem kupować filety z kurczaka bo są wstrętne.