Niemal wszyscy przekonaliśmy się do zielonych owoców i warzyw. Teraz kiedy ich spożywanie weszło w nawyk, warto poeksperymentować! Zobaczcie przepis naszej Czytelniczki Pauliny Nosek!
Składniki
- 200 ml chłodnej herbaty z pokrzywy
- 1/2 miękkiego awokado Hass
- kiwi
- sok i skórka z limonki
- mały banan
- pomarańcza
Wykonanie
Kiwi, banana i pomarańczę obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki. Dodać miąższ z awokado, wycisnąć sok z limonki. Całość zalać herbatą z pokrzywy, zmiksować na gładki koktajl.
Zobacz koniecznie!
Pasta jajeczna z awokado
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?