Podajemy średnie, regionalne ceny mięs z lat 2010 - 2020. Sprawdziliśmy]ceny najpopularniejszych mięs: wołowego bez kości, schabu, kurcząt i szynki. Podał nam je nam Urząd Statystycznego w Bydgoszczy.
Wideo
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
G
Gość
Takie porównanie nic nikomu nie daje. Zawsze są mięso i wędliny droższe i tańsze. Nie sztuka kupić tanio badziewie. I wtedy się powie że nic nie zdrożało.