5/7
Mięso, przykryj folią spożywczą i wstaw do lodówki,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 4

Mięso, przykryj folią spożywczą i wstaw do lodówki, najlepiej na całą noc

6/7
Rozgrzej niewielką ilość oleju i obsmaż schab z dwóch stron....
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 5

Rozgrzej niewielką ilość oleju i obsmaż schab z dwóch stron. Przełóż do naczynia żaroodpornego z pokrywką i polej 2 łyżkami wody

7/7
Piecz pod przykryciem ok. 45 minut w 170 stopniach...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 6

Piecz pod przykryciem ok. 45 minut w 170 stopniach Celsjusza. Schabowy gotowy. Smacznego!

Zobacz również

Wisła z Pucharem Polski!!! Niewiarygodny sukces krakowian na Stadionie Narodowym

Wisła z Pucharem Polski!!! Niewiarygodny sukces krakowian na Stadionie Narodowym

Kibice Pogoni i Wisły w drodze na finał Pucharu Polski. Dużo zdjęć

Kibice Pogoni i Wisły w drodze na finał Pucharu Polski. Dużo zdjęć

Polecamy

Młodziutka żona Skiby kusi potężnym biustem! Karolina ma się czym pochwalić!

HIT DNIA
Młodziutka żona Skiby kusi potężnym biustem! Karolina ma się czym pochwalić!

Wybrali się rowerami z Berlina do Warszawy. W Dzień Flagi byli w Gorzowie

Wybrali się rowerami z Berlina do Warszawy. W Dzień Flagi byli w Gorzowie

Szukasz pomysłu na wycieczkę pełną legend i widoków? Wybierz się na Zamek Chojnik

Szukasz pomysłu na wycieczkę pełną legend i widoków? Wybierz się na Zamek Chojnik