Koronawirus zmienił hotelowe śniadania. Bezkontaktowe dostawy śniadania pod drzwi pokoju, eko-opakowania, gotowe zestawy przynoszone do stolika... Turyści przyznają, że tęsknią za szwedzkim stołem, wolnością, samodzielnością i poczuciem, że są faktycznie na wakacjach. Niektóre hotele, zasłaniając się przepisami sanitarnymi, serwują śniadania, które na pierwszy rzut oka niewiele różnią się od posiłków podawanych w szpitalach czy... więzieniach.
Wideo
Gazeta Lubuska. Winiarze liczą straty po przymrozkach.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.