W „Dzień Dobry TVN" finaliści programu Mateusz Guncel i Damian Sobek zdradzili tę tajemnicę i zaprezentowali swoje przepisy na: makówki po nowoczesnemu, tatar ze śledzia z pierzgą i piernikiem, wigilijny kompot, zupę grzybową z uszkami, bigos śląski i bigos bezmięsny.
Jak oni to robią? Zobaczcie Państwo na filmie. Może przyda się taka inspiracja?
POLECAMY PAŃSTWA UWADZE:
Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?