5/5
Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne,...
fot. India Hobson

Malloreddus

Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne, lekko twarde wałeczki, które różnią się w smaku od makaronów jajecznych. Mistrz Zielonka proponuje w książce recepturę na makaron malloreddus z ragoût z kiełbasą, ndują i koprem włoskim. Nduja to pikantna włoska kiełbasa o miękkiej konsystencji. Z powodzeniem tworzy wyrazisty w smaku sos.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Prezydent Andrzej Duda nie podpisze ustawy o języku śląskim - ustalenia DZ

TYLKO U NAS
Prezydent Andrzej Duda nie podpisze ustawy o języku śląskim - ustalenia DZ

Kierująca wjechała w kawiarenkę w Wielkopolsce

Kierująca wjechała w kawiarenkę w Wielkopolsce

Polecamy

Tłuste koty z Lecha Poznań opanowały internet. Oto nowy trend w social mediach LISTA

Tłuste koty z Lecha Poznań opanowały internet. Oto nowy trend w social mediach LISTA

"Lwy" także im niestraszne. Żużlowcy Motoru wysoko pokonali Włókniarza

"Lwy" także im niestraszne. Żużlowcy Motoru wysoko pokonali Włókniarza

Stal Gorzów znokautowała Falubaz Zielona Góra w końcówce lubuskich derbów

Stal Gorzów znokautowała Falubaz Zielona Góra w końcówce lubuskich derbów