Kuchenne rewolucje "Czarny Motyl". Właścicielka wyrzuciła Magdę Gessler. Jak się broni?

mz
Justyna Wysk, właścicielka Czarnego Motyla w Katowicach, odniosła się do odcinka Kuchennych rewolucji w jej restauracji.
Justyna Wysk, właścicielka Czarnego Motyla w Katowicach, odniosła się do odcinka Kuchennych rewolucji w jej restauracji. Justyna Wysk / Kuchenne rewolucje
Po "Kuchennych rewolucjach" w "Czarnym Motylu" w Katowicach w internecie zawrzało. Jak rewolucje wyglądały z perspektywy właścicielki restauracji? Justyna Wysk zabrała głos.

Justyna Wysk Czarny Motyl Katowice

Justyna Wysk, właścicielka Czarnego Motyla w Katowicach jest teraz na ustach wszystkich fanów "Kuchennych rewolucji". Po tym jak zachowywała się w programie i jak potraktowała Magdę Gessler, spadła na nią fala negatywnych komentarzy.

Kuchenne rewolucje: "Le Papillon Noir" [OPINIE, KOMENTARZE - 20.10.2017]

Każdy medal ma jednak dwie strony. Justyna Wysk po emisji odcinka zabrała głos, komentując jeden z postów na profilu Magdy Gessler na Facebooku. Jak przebiegały kuchenne rewolucje z jej perspektywy? Czy rzeczywiście miała powody, by tak potraktować restauratorkę?

Justyna Wysk o Kuchennych rewolucjach

- Pani Magdo dlaczego powycinaliście momenty, w których brudne niby gary porównuje Pani do mojego odbytu, czy pochwy...? Albo ten w którym Pani stwierdza, że może na ulicy coś zarobie, skoro w swojej restsuracji nie potrafie??? Dobrze, że chociaż my dwie wiemy jak było? - napisała Justyna Wysk.

Kuchenne rewolucje Czarny Motyl Katowice

Kuchenne rewolucje przeprowadzone w restauracji "Czarny Motyl" były pełne emocji.

- Ten odcinek przejdzie do historii – dlatego, że pani Magda wykaże się anielską cierpliwością. A także dlatego, że restauratorka chciała mieć darmową reklamę - tak zapowiadano ten odcinek na stronie "Kuchennych rewolucji".

Zobaczcie, co się działo w tym odcinku Kuchennych rewolucji.

Odcinek kręcony w "Czarnym Motylu" można zobaczyć online:
Kuchenne rewolucje "Le Papillon Noir" / Czarny Motyl online

Wideo: Magda Gessler o polskich restauratorach: Ludzie nie znają podstawowych zasad gotowania

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Komentarze 16

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość
12 marca, 22:18, Labrador:

Ludzie jacy wy głupi i naiwni jesteście. Kuchenne rewolucje to jest jeden wielki cyrk i manipulacja a wszystko po to żeby się coś działo i żeby była oglądalność czyli pieniądze dla producenta. Dziwię się ludziom którzy sami zgłaszają się do programu, nie czytają umowy a potem muszą się godzić na upokarzanie przez Geslerową, ośmieszanie właścicieli a często również pracowników. I niestety umowa jest tak skonstruowana że Geslerowa może wszystko a wy nic nie macie do gadania, na wszystko musicie się zgodzić bo inaczej pójdziecie z torbami. A po emisji cała Polska się z was śmieje. Głupota i naiwność ludzka nie zna granic a są ludzie którzy na tym żerują.

23 grudnia, 18:01, Gisc:

Masz racje Trxebabprzed prxystapienie miec prawnika

Każdy komentuje zachowanie tej kobiety bo ona się zachowuje jak piersi....

E
Ewa

Ta właścicielką to rzeczywiście jak kur.. Bo nic innego nie prezentuje sobą razem z tym alfonsem

G
Gisc
12 marca, 22:18, Labrador:

Ludzie jacy wy głupi i naiwni jesteście. Kuchenne rewolucje to jest jeden wielki cyrk i manipulacja a wszystko po to żeby się coś działo i żeby była oglądalność czyli pieniądze dla producenta. Dziwię się ludziom którzy sami zgłaszają się do programu, nie czytają umowy a potem muszą się godzić na upokarzanie przez Geslerową, ośmieszanie właścicieli a często również pracowników. I niestety umowa jest tak skonstruowana że Geslerowa może wszystko a wy nic nie macie do gadania, na wszystko musicie się zgodzić bo inaczej pójdziecie z torbami. A po emisji cała Polska się z was śmieje. Głupota i naiwność ludzka nie zna granic a są ludzie którzy na tym żerują.

Masz racje Trxebabprzed prxystapienie miec prawnika

G
Gość

Ja mam Wielki szacunek do Pani Magdy Gessler jest kobietą wybuchową ale pomogła wielu ludziom jest dla mnie Wielkim autorytetem a ta dziewucha piszę z małej litery to rozpieczony duży bachor

G
Gość
blog filmowy
G
Gość
No niestety telewizja schodzi na psy. Coraz głupsze rzeczy wymyślają, żeby tylko oglądalność była.

Ja polecam znaleźć film na zalukaj.pl albo https://strefa-filmu.pl/blog i nie używać telewizji publicznej bo to co się tam dzieje to cyrk
L
Labrador
Ludzie jacy wy głupi i naiwni jesteście. Kuchenne rewolucje to jest jeden wielki cyrk i manipulacja a wszystko po to żeby się coś działo i żeby była oglądalność czyli pieniądze dla producenta. Dziwię się ludziom którzy sami zgłaszają się do programu, nie czytają umowy a potem muszą się godzić na upokarzanie przez Geslerową, ośmieszanie właścicieli a często również pracowników. I niestety umowa jest tak skonstruowana że Geslerowa może wszystko a wy nic nie macie do gadania, na wszystko musicie się zgodzić bo inaczej pójdziecie z torbami. A po emisji cała Polska się z was śmieje. Głupota i naiwność ludzka nie zna granic a są ludzie którzy na tym żerują.
A
AWE
Uwazam,ze p.GESSLER powinna podac te kobiete do sadu o znieslawienie.takiej chamki i prostaczki juz dawno nie pokazywano.
K
Kazimierzyk
Fajna dupa z ryja..
B
Beata
Dlaczego to przezywacie jak to lecą powtórki starych odcinków
x
xxx
...
T
Tylko ja
Znam tą kobietę. To że tak się zachowuje, to u niej normalne. Nabywała praktyki w Niemczech jako panido towarzystwa. Wróciła do Polski, a że interes nie wypalił. Pojechała spowrotem do Niemiec dalej robić to co umniejsza najlepiej.
A
Adam

Faktycznie, po zamknięciu lokalu pozostaje jej ulica i oferowanie tylko lodów.

M
Mietek
Po emisji tego odcinka mam wrażenie za tą Pani właścicielka to niespełna rozumu jest. Zachowywała się jakby faktycznie na ulicy miała więcej doświadczenia niż w restauracji... Jak można ludziom gotować jedzenie w brudzie i w syfiastych garnkach? Sama gorzkiej bułki nie chciała spróbować a klienci mieliby płacić za takie jedzenie???
k
karolina

A ja gdzieś słyszałam, że płaci się za rewolucje, to jak to jest właściciel wykłada kasę na to czy nie ?

Wróć na i.pl Portal i.pl