Sezon jesienno-zimowy to także sezon zachorowań. Wirusy i bakterie nie odpuszczają także wczesną wiosną. Jak podwyższyć swoją odporność i dzięki temu chronić się przed grypą czy koronawirusem? Zamiast brać suplementy diety, można naturalnymi środkami wspomóc swoją odporność. Co jeść, żeby uniknąć przeziębienia? Zobacz w naszej galerii!
Wideo
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
H
Halinka
Od lat uzupełniam swoją dietę sokami wg. porad terapiasokami.pl/odpornosc-soki. Pije soki głównie warzywne na bazie buraka, marchewki, selera i jabłka. Dodaje też imbir i czosnek. Takie witaminy wzmacniają odporność organizmu i dodają energii. Oprócz diety pamiętam o ruchu, dlatego w wolnych chwilach ćwiczę i biegam. Zdrowie mi służy i mam dużo energii.