Kim jest pani Kasia z reklamy Credit Agricole? To Podlasianka Marta Dobecka. Zobacz prywatne zdjęcia (13.12.2019 r.)

mck
Na pewno znasz tę reklamę z telewizji lub internetu. Zastanawiałeś się, kim jest Marta Dobecka - pani Kasia, która z Dawidem Podsiadło występuje w reklamie popularnego banku?
Na pewno znasz tę reklamę z telewizji lub internetu. Zastanawiałeś się, kim jest Marta Dobecka - pani Kasia, która z Dawidem Podsiadło występuje w reklamie popularnego banku?

Kliknij w przycisk powyżej lub zdjęcie główne, by przejść do prywatnych zdjęć.

Kim jest pani Kasia z reklamy Credit Agricole?

Dawida Podsiadło nikomu przedstawiać nie trzeba. Zastanawialiście się jednak kiedyś, kto wcielił się w rolę pani Kasi Nowak z reklamy banku Credit Agricole? Kim jest pani z reklamy Credit Agricole?

Ten uroczy uśmiech należy do Pani Marty Dobeckiej z województwa podlaskiego.

Miss Podlasia 2019 Aleksandra Drężek to Miss Polski 2019 Internetu. Wyniki wyborów Miss Polski 2019 [ZDJĘCIA]

Znane i piękne Podlasianki. Prywatne zdjęcia celebrytek, mod...

Marta Dobecka to aktorka filmowa i teatralna. Urodziła się w 1985 roku w Wysokiem Mazowieckiem. Ukończyła Akademię Teatralną w Warszawie. W swoim dorobku ma szereg ról telewizyjnych i filmowych. Występowała również m.in. w czwartym sezonie serialu Magda M. (gdzie wcieliła się w rolę Kingi Szymków, młodej właścicielki pensjonatu, która pragnie rozkochać w sobie Piotra.), Rodzinie zastępczej, Brzyduli, M jak miłość, Barwach szczęścia, Prawie Agaty, Wmiksowani.pl, Komisarzu Alexie czy też Ojcu Mateuszu. W latach 2011-2015 grała w Barwach Szczęścia.

https://www.instagram.com/p/BifBLGhhYRE

Podlasianka Marta Dobecka to Kasia Nowak z reklamy Credit Agricole

Pani Marta Dobecka jest także aktorką dubbingową. Jej głos można usłyszeć w takich produkcjach, jak Uniwersytet potworny, Niesamowity Spider-Man 2, Czarownica Emma, Piotruś. Wyprawa do Nibylandii, Hotel Transylwania 2, Ant-Man czy Angry Birds.

Lista ponad 100 znanych i rozpoznawalnych Podlasian: aktorzy...

Największą rozpoznawalność przyniósł Podlasiance cykl reklam banku Credit Agricole. Występuje w nim u boku Dawida Podsiadło. Panią Martę można śledzić na Facebooku oraz Instagramie.

https://www.instagram.com/p/B576PMenKiB

Tu oglądasz: Wiktoria Wiśniewska, miss nastolatek ziemi łomżyńskiej startuje w ogólnoświatowym konkursie

Marta Dobecka - filmografia:

  • 2007: Hania jako sprzedawczyni
  • 2007: Magda M. jako Kinga Szymków
  • 2007: Korowód
  • 2007: Rodzina zastępcza jako gosposia
  • 2008: Samo życie jako modelka
  • 2008: Teraz albo nigdy! jako dziennikarka
  • 2008: BrzydUla' jako Magda
  • 2009: Klub szalonych dziewic jako Laura, koleżanka Mikołaja
  • 2010: Hotel 52 jako Dominika
  • 2010: M jak miłość jako Kasia, sekretarka Jankowskiego
  • 2011: Przepis na życie jako Agnieszka Groszek
  • 2011–2015: Barwy szczęścia jako Patrycja Tomaszewska
  • 2013: Przyjaciółki jako Merylin, (odc. 23)
  • 2013: 2XL (jako Marta, odc. 6 i 7)
  • 2014: Prawo Agaty jako Sylwia, narzeczona Michała Dołęgi, (odc. 74)
  • 2014: Ojciec Mateusz jako Marta Janowiecka (odc. 156)
  • 2016: Wmiksowani.pl jako Żaneta
  • 2017: O mnie się nie martw jako Marzena (odc. 79)
  • 2017: Komisarz Alex jako Anna (odc. 106)
  • 2018: Komisarz Alex jako Karolina, asystentka Wolskiego (odc. 133)

Marta Dobecka - dubbing:

  • 2009: Księżniczka na lodzie – jako Casey Carlyle
  • 2010: Jake i Blake
  • 2010: StarCraft II: Wings of Liberty – jako Annabelle
  • 2010: Powodzenia, Charlie! – jako Teddy Duncan
  • 2011: Akwalans
  • 2011: Lemoniada Gada – jako Olivia White
  • 2011: Bakugan: Młodzi wojownicy – jako Fabia Sheen
  • 2011: Taniec rządzi
  • 2011: Powodzenia, Charlie: Szerokiej drogi – jako Teddy
  • 2012: Barbie: Life in the Dreamhause jako Summer
  • 2012: Królowa Śniegu jako księżniczka
  • 2012: Wymarzony luzer
  • 2013: Bella i Sebastian jako Angélina
  • 2013: Tajemnice domu Anubisa – jako Willow Jenks
  • 2013: Mako Mermaids: Syreny z Mako jako Aquata
  • 2013: Uniwersytet Potworny jako komentatorka
  • 2014: Sabrina, sekrety nastoletniej czarownicy – jako Sabrina
  • 2014: Imperium robotów. Bunt człowieka jako Alex
  • 2014: Klub Winx – Tajemnica Morskiej Głębiny – jako Omnia
  • 2014: Lego: Przygoda jako Kicia Rożek
  • 2014: Niesamowity Spider-Man 2 jako Felicia Hardy
  • 2014: Wojownicze Żółwie Ninja jako April O’Neil
  • 2014: Zaplikowani jako Rachel Todds
  • 2014: Czarownica Emma jako Andi Cruz
  • 2015: Alicja – dziewczyna Wszechświat jako Ewa (orig. Salda)
  • 2015: League of Legends: Kindred - Owca
  • 2015: Bella i Sebastian 2 jako Angélina
  • 2015: Piotruś. Wyprawa do Nibylandii
  • 2015: W głowie się nie mieści
  • 2015: My Little Pony: Przyjaźń to magia jako Minuette
  • 2015: Hotel Transylwania 2
  • 2015: Ant-Man
  • od 2015: Miraculum: Biedronka i Czarny Kot - Marinette/Biedronka
  • 2016: Szkoła Czarownic jako Andi Cruz
  • 2016: Overwatch jako Mei, klimatolog
  • 2016: Angry Birds jako Matylda
  • 2016: League of Legends - Owca
  • 2016: Harmidom jako Rozalka
  • 2017: Zhu Zhu jako Pipsqueak
  • 2018: Unikitty! jako księżniczka Kicia Rożek

Wideo

Materiał oryginalny: Kim jest pani Kasia z reklamy Credit Agricole? To Podlasianka Marta Dobecka. Zobacz prywatne zdjęcia (13.12.2019 r.) - Gazeta Współczesna

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze 2

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Nigdy nie zastanawiałem się i nie będę się zastanawiać - "kim jest ta pani"

G@ó@wno mnie ona obchodzi.

G
Gość

Ażeby "ratować świat" szwedzka nastolatka, która stała się ikoną "walki o klimat" udała się w podróż przez Atlantyk na szczyt klimatyczny COP25. Podróż do Madrytu musiała być oczywiście ekologiczna, bo Greta nie chce zostawiać za sobą "śladu węglowego". Wybrała więc środek transportu napędzany siłami natury i przybyła do Hiszpanii na pokładzie katamaranu. Okazuje się, że podróż Thunberg mogła być mistyfikacją. Hiszpański dziennik “ABC” uważa, iż organizatorzy 21-dniowego rejsu przez Atlantyk zataili prawdę o paliwie, którym był napędzany katamaran aktywistki.

Dodaj ogłoszenie