1/10
Pyszna przekąska z ciasta francuskiego. Sprawdź, jak je...
fot. Katarzyna Puczyńska

Przekąska z ciasta francuskiego

Pyszna przekąska z ciasta francuskiego. Sprawdź, jak je przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/10
Pokrój filet kurczaka na małe kawałki. Pieczarki obierz i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Przekąski z ciasta francuskiego. Krok 1.

Pokrój filet kurczaka na małe kawałki. Pieczarki obierz i drobno posiekaj. Cebulę pokrój w drobną kostkę.

3/10
Na patelni podsmaż pieczarki, aż odparuje woda. Polej całość...
fot. Katarzyna Puczyńska

Przekąski z ciasta francuskiego. Krok 2.

Na patelni podsmaż pieczarki, aż odparuje woda. Polej całość olejem, dodaj cebulkę i kurczaka, dopraw solą, pieprzem i ostrą papryką. Podsmażaj całość kilka minut.

4/10
Nastaw piekarnik na 200 stopni Celsjusza. Ciasto francuskie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Przekąski z ciasta francuskiego. Krok 3.

Nastaw piekarnik na 200 stopni Celsjusza. Ciasto francuskie pokrój na kwadraty i posmaruj odrobiną ketchupu lub sosu pomidorowego.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.

Polecamy

Cristiano Ronaldo urlopuje z Georginą Rodriguez po zawieszeniu na dwa mecze [ZDJĘCIA]

Cristiano Ronaldo urlopuje z Georginą Rodriguez po zawieszeniu na dwa mecze [ZDJĘCIA]

Wyciągnął z głębin 86 topielców. Roman Berendt, zawodowy nurek, ma w Szubinie muzeum

Wyciągnął z głębin 86 topielców. Roman Berendt, zawodowy nurek, ma w Szubinie muzeum

Zdjęcia są piękne, ale dla roślin to koszmar. Polskie winnice walczą z przymrozkami

Zdjęcia są piękne, ale dla roślin to koszmar. Polskie winnice walczą z przymrozkami

Zobacz również

Wyciągnął z głębin 86 topielców. Roman Berendt, zawodowy nurek, ma w Szubinie muzeum

Wyciągnął z głębin 86 topielców. Roman Berendt, zawodowy nurek, ma w Szubinie muzeum

"Od jutra zaczyna się wyżeranie z koryta". Wpis nauczycielki z Kwidzyna wywołał burzę

O TYM SIĘ MÓWI
"Od jutra zaczyna się wyżeranie z koryta". Wpis nauczycielki z Kwidzyna wywołał burzę